In i bokvärlden igen

Jag beställde triologin med Hungerspelen på engelska från Bokus. Jag trodde att jag var bland de sista i Sverige att upptäcka dessa böcker, men tydligen inte. Min order ströks eftersom de tog slut.

Jag fick i alla fall hem två andra böcker som var på rea. Sofi Fahrmans Elsas värld och Elsas hemlighet. Jag läste den första för några år sedan och tänkte att jag skulle läsa resten nu eftersom det är kul med svenska chick lits. Det jag stör mig på däremot är att huvudkaraktären har så många likheter med Fahrman att det blir töntigt. Bara en sån grej att hon jobbar på "Bladet" som ju är Aftonbladets smeknamn, främst bland oss journalister.

Men det blir i alla fall kul att läsa böcker igen och inte bara tidningar. Jag har varit dålig på det sedan jag flyttade till Stockholm.


Snyggt omslag på den tredje boken!


Kommentarer
Postat av: sandra

Det var verkligen pilligt vill jag lova, men värt det när man smakade på dem :) Och så är de ju söta!Fina bilder du tar! Blir så härligt ljus när du har så mycket rosa grejer :)

2012-04-18 @ 07:56:15
URL: http://atilio.blogg.se/
Postat av: Camilla

Verkligen!Jag köpte båda de där böckerna på bokrean. Måste bara hitta första boken, sen ska jag läsa dem alla. ;)

2012-04-18 @ 08:54:44
URL: http://thisiscamilla.blogg.se/
Postat av: My Vestlund ❣

Grym bok!

2012-04-18 @ 11:20:07
URL: http://myvestlund.se
Postat av: Moa

Är de böckerna bra? :)Svar: Åh vad roligt det låter! Jag funderade också på journalist, men det blev inte så. Valde att gå hotell-turism istället :)

2012-04-18 @ 16:24:25
URL: http://moasplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0