Följ mig på min nya blogg!

Jag tycker att blogg.se har ett för dåligt bloggverktyg så från och med nu bloggar jag på heltid på den här bloggen. Följ mig gärna på Bloglovin där istället!


Vitamin Water utan vitaminer?

När jag bodde i USA köpte jag ofta Vitamin Water. Jag tror inte för en sekund på att de faktiskt är nyttiga, utan jag ser dryckerna mer som en variant till läsk. På den tiden fanns de inte i Sverige men det gör de ju nu. Tyvärr är de  väldigt dyra men det händer att jag köper en då och då.

Den på bilden fick pigga upp mig när jag jobbade som lokalredaktör och var på kommunfullmäktige.


Header giveaway

Jag slängde ihop en header till Elin :)


Jag älskar dig, PuzzelussHello Kitty, do you copy that?

Okej, innan ni dömer mig, så här barnslig är inte ens jag. De här walkie talkie köpte jag på Åhléns till min brorsdotter i present :)

Om att vara sig själv
"New in" som det heter på bloggspråk

Jag köpte en ny mysdress från Cubus. Jag tänkte använda den när jag flyger till USA i början av augusti. I vanliga fall brukar jag klä upp mig lite grann när jag reser men den här gången går jag all in på bekvämlighet.


Sandra tipsar....

... inte om den här smoothien på Espresso House. Den var så himla sur att jag inte klarade att dricka hela.


Jag bara svävar fram

Något jag är sjukt less på är att flyga. Jag gillar hela den här grejen med att åka ut till flygplatsen, sitta där och titta på folk och se fram emot ett spännande äventyr. Tyvärr är det oftast inte så mina flygresor ser ut just nu, de går mest på rutin. Jag är till och med på väg att kunna boka en bonusresa med SAS snart eftersom jag har så många poäng, trots att det inte alltid är det bolaget jag flyger med.

Egentligen hade jag tänkt att åka till Japan i april. Tyvärr blev det inte eftersom jag fick ändrat schema. Jag funderar på någon liten tur i Europa istället. Några tips kanske? Det är ju så enkelt nu när jag bor i Stockholm och slipper lägga ned tid och pengar på att ta mig från Norrbotten till Arlanda för att kunna resa.

En snabb fika på Arlanda före avgång.


Smidigt

Den här väskan köpte jag på New Yorker i Skärholmen. Den är egentligen inte riktigt min stil men den var så behändig och söt att jag inte kunde låta bli.


Lyxmellanmål i stallet


Älska japanska tidningar!

Det är så kul att bläddra i japanska tjejtidningar. Visserligen förstår jag inte ett ord men bilderna är så sjukt fina och inspirerande. Jag kanske ska göra ett tipsinlägg om hur man får tag i tidningarna i Sverige?


Vill ha!


Jag ska byta land

Det har varit lite dålig uppdatering senaste dagarna. Det beror till stora delar på att jag har haft fullt upp med att planera framtiden. I början av augusti slutar jag nämligen på mitt jobb på tidningen. I stället ska jag flytta tillbaka till USA! Jag glädjer mig så, det är något som jag har haft planer på sedan fyra år tillbaka och det är kul att det äntligen blir av.


En väldigt lång vecka

Vilken konstig vecka det blev med helgdagar hit och dit. Idag är det i alla fall nattjobb som gäller för mig igen. Det känns som att det var länge sedan nu.


Everything will be just fine.


Happy, happy!


Vill du att jag designar en header till dig?

Jag har fått några förfrågningar om jag gör headers åt andra. I mån av tid kan jag tänka mig att göra det. I så fall blir det något i stil med den jag har. Här är några punkter om hur du går till väga:
  • Ange måttet du vill ha i pixlar. Till exempel: "900x200 pixlar".
  • Bifoga bilderna som ska vara med.
  • Skriv vilken färg eller färger den ska vara i.
  • Ange länkadress till din blogg.

Jag gör det helt gratis i utbyte mot att du länkar mig i din sidomeny under hela tiden du använder headern. Observera att jag inte gör några hela bloggdesigner eller kodningar. Du får alltså sätta in den själv:)


Giddy up, giddy up, let's go!

Jag har lite hackigt schema just nu, vilket är synd eftersom jag är så sugen på att rida igen. Jag ska se om jag kan ta mig en tur till stallet senare i veckan.


Lite roligare träningThese four walls

Just nu saknar jag min lägenhet i Luleå väldigt mycket. Jag ska försöka vara där så mycket som möjligt i sommar men frågan är om jag någonsin kommer att bo där "på riktigt" igen!?


Sött, ska de va'!Så vitt jag vet

Jag har två lägenheter. Den i Stockholm har jag inte satsat så mycket på att göra om på något sätt. Väggarna är vita vilket är ganska bra eftersom det passar till allt och är ljust och fräscht.


Tipsa mig gärna om bra fik!

Jag är alltid på jakt efter mysiga fik, men än så länge har jag inte hittat något jag gillar riktigt mycket. Det blir mest bara att jag köper med mig en latte på vägen upp från tunnelbanan.

Jag besökte nyligen Pubs café. Här är några för- och nackdelar:


Planera livet

Jag råkade just skriva "lovet" i rubriken istället, men ett sådant var det länge sedan jag hade. Inte ens när jag gick skola förra året hade jag någonsin ledigt, eftersom jag samtidigt jobbade som nöjesrecensent för en dagstidning och som rekryteringsledare för ett au pair-företag.

Hur som helst. Den här veckan måste jag bestämma hur min framtid blir. Lite jobbigt med alla dessa beslut, även om det alltid löser sig i slutändan.

Jag får se hur framtiden blir med den här bloggen också. Jag har egentligen en annan blogg med en annan nisch, men se gärna till att följa den här så att det blir roligare att satsa på den :)


RSS 2.0